fantastisch tekenboek 'Maak monsters, mensen en andere mormels'

fantastisch tekenboek 'Maak monsters, mensen en andere mormels'

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ26095

Teken de meest bijzondere wezens, samen met de beste tekenaars!
Bedenk scherpe tanden in de leeuwenbek van Axel Scheffler (De...

12,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 8 jaar
Genreinvulboek - DIY

Teken de meest bijzondere wezens, samen met de beste tekenaars!
Bedenk scherpe tanden in de leeuwenbek van Axel Scheffler (De Gruffalo) – en maak ze zo griezelig mogelijk, want een leeuwentemmer steekt zijn hoofd erin! Teken het monster dat het mannetje opeet dat Jean Jullien (Superuil) heeft getekend. Verzin een danspartner voor het monster van Sara Ogilvie (Neushoorns eten geen pannenkoeken). Schets een muis naast de kat en hond van Russell Ayto (De koe die een ei legde).

Dit doeboek en een doos stiften of kleurpotloden – meer heb je niet nodig om alle regenachtige dagen van deze herfst door te komen. En zullen we wedden dat jij nog mooier kunt tekenen, verzinnen en kleuren dan die Beroemde Tekenaars?

Laat zien dat jij nog beter bent dan zij!

ISBN: 9789047707417
Pagina's: 120

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
232900.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.