affiche 'Petit Rétro'

fantastisch vrolijke affiche

Staat: Nieuw product

Poisson Bulle

KZ19467

Met deze 'Petit Rétro' affiche trekt een muzikale stoet door de kinderkamer! De speelse tekeningen van Tinou Le Joly Sénoville laten jouw kleine...

13,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Met deze 'Petit Rétro' affiche trekt een muzikale stoet door de kinderkamer! De speelse tekeningen van Tinou Le Joly Sénoville laten jouw kleine spruit wegdromen naar een wereld vol fantasie en plezier! Zet de affiche lekker in een kader of hang ze omhoog. Formaat: A3.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
423000.35
Poisson Bulle - Het idee van Poisson Bulle werd geboren toen Isabelle Biron Roger's zoontje Nino, 18 maanden werd. Hij werd een beetje te groot voor zijn kleine baby kamer en ze ging op zoek naar enkele grote-jongens-decospulletjes. Spijtig genoeg vond ze nergens wat ze zocht,; gemakkelijke, betaalbaare en mooie spullen. Toen kwam Isabelle op het idee om enkele illustrators van kinderboeken te contacteren. Aangezien ze zelf dol was op deze leuke tekeningen verzon ze het idee om in samenwerking met haar lievelingsillustrators verplaatsbare muurstickers te creëren. Gemakkelijk, betaalbaar én mooi. “Poisson Bulle, ma chambre c’est ma bulle!”