fantastische 'Albert' activiteitenspiegel

Fantastische activiteitenspiegel - Albert

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ22371

Ontdek het nieuwste lid in de Lilliputiens circusfamilie: Albert, de koning van het circus! Deze blauwe olifant is altijd vrolijk, vaak onhandig...

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86566

TypeBabyspeelgoed
KleurBlauw
Leeftijdvanaf de geboorte
DiertjesOlifant
Karakter LilliputiensAlbert de olifant
Ontdek het nieuwste lid in de Lilliputiens circusfamilie: Albert, de koning van het circus! Deze blauwe olifant is altijd vrolijk, vaak onhandig en een beetje gulzig. Albert is veranderd in een spiegel vol verrassingen. Hij knistert, heeft een rammelaar en een afneembare spiegel. Met de touwtjes op zijn rug kan je hem vastmaken aan het bed, het park of in de auto. Ideal dus voor thuis en onderweg.

Geschikt vanaf 3 maanden.
Afmetingen: 30x25 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
302500.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.