Fantastische cupcake set - Under the sea

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR532

Under the sea themafeestje (41)

Maak van je zelfgebakken cakejes, onweerstaanbaar leuke creaties met deze fantastische Under the Sea cake set.

Met de kleurrijke caketoppers gemaakt van papier, met veel glanzende details en bijpassende cakevormpjes. Dat wordt smullen!

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 193155

CollectieUnder the sea
TypeCupcake sets
KleurMeerkleurig

Kleurrijke cupcake set Under the Sea van Meri Meri is ideaal om te trakteren in de klas of uit te delen aan de gasten op je volgend feestje met Diep in de zee thema. In deze kit zit alles om 24 cupcakes te versieren, inclusief metallic cakevormpjes en toppers in 5 designs. Alles zit mooi samen in een schitterend doosje.

Afmetingen verpakking: 14 x 11,4 x 7,6 cm
Materiaal: metallic, papier, neon print met zilver en blauw holografisch folie detail

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Under the sea themafeestje
Inspiratie en stories