Fantastische Grote Drum II

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT065

Er zit muziek in PlanToys! (6)

De fantastische grote trom heeft eigenlijk geen uitleg nodig.

Zijn simpel, toch prachtig, design en natuurlijke materialen nodigen alleen maar uit om er eens goed op te trommelen ... en laat dat nu net zijn waarvoor hij gemaakt is!

41,99 €

25,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6412

SamenstellingenHout
CollectieMusic
TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 3 jaar
STOP/FINISTOP

Unieke grote drum met aanpasbare gordel om hem rond je nek te hangen en 2 houten drumsticks. De bovenkant van de trommel is gemaakt van natuurlijk rubber. Perfect instrument om je kleintje ritme en muziek bij te brengen. Bekijk zeker ook de andere toffe muziekinstrumenten van dit leuke merk uit Thailand.

Afmetingen: ca. 21 x 21 x 17 cm

Vanaf 3 jaar

Materiaal: rubberhout en natuurlijk rubber

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Er zit muziek in PlanToys!
Inspiratie en stories