chouette puzzle igloo 3 niveaux

fantastische 'Igloo' puzzel met 3 levels

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ022

De bijzonder leuke 'Igloo' puzzel bevat 3 vrolijke tekeningen die je moet aanvullen met de juiste puzzelstukjes. Elke tekening heeft een andere...

16,50 €

Add to my wishlist

De bijzonder leuke 'Igloo' puzzel bevat 3 vrolijke tekeningen die je moet aanvullen met de juiste puzzelstukjes. Elke tekening heeft een andere moeilijkheidsgraad. Het eerste level heeft 2 puzzelstukken, het tweede level heeft er 3 en op het derde en het hoogste niveau moet jouw kleine spruit 4 puzzelstukken juist leggen.

Een gevarieerde puzzel met fantastische tekeningen en vrolijke figuurtjes. Voor puzzelwonders vanaf 2 jaar. Materiaal: hout.

Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21212.50.35
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ01485