Fantastische kartonboek - Tropische Jopie

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM047

Maak kennis met Jopie, de altijd vrolijke vis! Katja de krab en Zeno de zeeslak zijn zijn beste maatjes. Jopie bewondert de tropische vissen en wil daar graag bij horen. Met zijn vriendjes gaat hij aan de slag om zich om te toveren tot een prachtige vis en dat is nu net wat hij wil! Of is dat niet zo? 

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047710400

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurJarvis
IllustratorJarvis
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Dit fantastische kartonboekje is bekroond met de Sardes Leespluim 2019. De Sardes-Leespluim (voorheen de KIDDO-Leespluim) is een bekroning van kwalitatief goede en veelzijdig bruikbare boeken voor jonge kinderen (0-6 jaar) om hen te prikkelen tot lezen en hun leesplezier en taalvaardigheid te bevorderen.

Volgens de jury: ‘In dit eenvoudige, leuke, goed opgebouwde verhaal komen op een ongedwongen manier allerlei thema’s langs die met vriendschap, waardering, goed met elkaar omgaan te maken hebben. In een taal vol verbeelding, binnenrijm en alliteratie, net zo rijk en uitbundig als de illustraties.’

Auteur: Jarvis
Illustrator: Jarvis
Afwerking: hardback
Leeftijd: 0-6 jaar
Formaat: 28,7 x 26,3 x 1 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.