Fantastische knikkerbaan - Brugrally

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30405

Haba Kullerbü (49)

Ready? Set! Go! Geef de rode knikkercabrio met grappige knikker Paul een kleine duw en hij zoeft naar beneden van jouw knikkerbaan! Alleen maar pret met deze super coole knikkerbaan! Nog meer speelplezier? Combineer deze baan met de andere Kullerbü-elementen uit onze winkel.

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302059

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Inhoud: 1 brug, 1 belletjespoort, 2 rechte baanstukken, 2 bochten, 4 golvende bochten, 7 verbindingsstukken, 1 rode knikker-cabrio, 1 knikker Paul.
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.56
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories