fantastische Mijn eerste zoekpuzzel: Zoo

fantastische Mijn eerste zoekpuzzel: Zoo

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21504

Wat is er allemaal aan de gang in de Zoo? Er valt zoveel te beleven!
Mijn eerste zoekpuzzel: Zoo heeft extra grote puzzelstukken en is...

15,95 €

Add to my wishlist

Wat is er allemaal aan de gang in de Zoo? Er valt zoveel te beleven!
Mijn eerste zoekpuzzel: Zoo heeft extra grote puzzelstukken en is perfect als eerste puzzel. De puzzelstukken zijn vrij te combineren, want elk stuk past. Zo stelt je kleine puzzelwonder zijn eigen dierentuin samen.

De puzzel bestaat uit 9 houten stukken en komt met 3 voorleesverhaaltjes. Welk diertje in de Zoo is jouw favoriet? Voor kleine puzzelaars vanaf 2.5 jaar.
Afmetingen: 90 x 18 cm. Materiaal: hout.

Leeftijdvanaf 2,5 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.6529.10.803
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301099