Fantastische puzzeldoos - Fonkelend Feeënland

Staat: Nieuw product

Haba

HAB658

In deze doos zitten meteen 3 puzzels met telkens een hoger aantal stukjes en betoverende plaatjes van goedgezinde feeën in het Toverbos.

Leuk om elke keer weer in elkaar te puzzelen en nadien te bewonderen. De tekeningen zitten vol detail zodat je elke keer weer iets anders ontdekt.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305197

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar

Betoverende set van 3-in-1 kinderpuzzels Fonkelend Feeënland van Haba met respectievelijk 12, 15 en 18 puzzelstukjes. De puzzels in magisch thema zijn voorzien van leuke prenten vol detail van vrolijke fee'tjes in hun natuurlijke habitat.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Illustrator: Meike Teichmann
Afmetingen doos: 29 x 24 x 5 - puzzelstukjes: 6 x 6,5 cm - puzzels: 20 x 25 cm
Materiaal: stevig karton

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.