Fantastische rugzak Zoo - lieveheersbeestje

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ10182/j

SKIP*HOP lieveheersbeestje (7)

Op zoek naar een lief en tegelijk duurzaam rugzakje dat elke dag mee kan naar school? Dit SkipHop lieveheersbeestje is zeker kandidaat!

Haar extra zakje aan de voorzijde is perfect om iets kleins snel weg te steken en je drinken kan in het zijzakje. De groene bloemetjes zijn een leuk detail.

27,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 210210

Opvallende details, leuk om naar te kijken en gemaakt uit duurzame materialen: deze Skip*Hop Zoo rugzak ziet er leuk uit, kan tegen een stootje en is perfect om overal mee naartoe te nemen. De comfortabele gewatteerde schouderbanden passen perfect op kleine schoudertjes, sluit makkelijk met de stevige rits. Het voorste zakje is ideaal voor kleine spulletjes snel weg te bergen en bevat extra zakken voor potloden en andere kleine schatten, het zijzakje is perfect voor een drinkenbus, sapje of fles water in te steken.

Ook verkrijgbaar in andere Zoo-karakters zoals de uil, eenhoorn of aap...

Afmetingen: 30,5 cm x 26,7 cm x 12,7 cm

Materiaal: kunststof

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP lieveheersbeestje
Inspiratie en stories