Tandarts set

Fantastische tandarts set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT156

Doe net alsof je een echte tandarts bent met deze geweldige tandart set van PlanToys.

Deze set leert kleintjes al van jongs af aan dat de tandjes verzorgen erg belangrijk is en is ideaal om 'pijne' kiezen bij mama en papa te trekken ;-)

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3493

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

PlanToys tandarts set, ideaal voor rollenspelletjes samen of alleen te spelen en je te verliezen in je verbeelding met 4 basis tandartsapperatuur, 1 tandenborstel, 1 complete set tanden met 3 reserve tanden en 1 dokterstasje.

Afmetingen tasje: 15,5 x 23 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout en katoen - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met oog voor de natuur en deel van een herbebossingsprogramma.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.31
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.