Fantastische XL champignon met polkadots

Staat: Nieuw product

Annabel Kern

De XL champignon staat super in de woon-, speel- of slaapkamer. Hij brengt kleur, smaak en een frisse look in de kamer. Een echte...

99,00 €

39,60 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De XL champignon staat super in de woon-, speel- of slaapkamer. Hij brengt kleur, smaak en een frisse look in de kamer. Een echte must-have voor jouw interieur! Bovendien is de guitige champignon een unicum, want hij is met de hand gemaakt. Kies tussen een trendy grijs of kek rood! PS: de champignon ligt gewoon ook heerlijk zacht, kleine kaboutertjes vallen er vast op in slaap!
Vanaf 3 jaar. Materiaal: katoen & polyester vulling. Hoogte: 60 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
406000.93
Annabel Kern  is de bedenkster van het gelijknamige merk. De eerste zaden van haar denkbeeldige tuintje werden gezaaid in 2008 met de geboorte van haar jongste kindje. Bij het sorteren van babykleertjes in de kleerkast kwam ze een oude badjas in honingraat stof tegen. Het perfecte model om gerecycleerd te worden tot het allereerste knuffelijsje.Dromerig speelgoed uit de ProvenceSindsdien is het aanbod van baby accessoires enorm gegroeid! Appelen, peren, libellen en champignons als muziekdozen , rammelaars en mobieltjes. Prachtig om de kinderkamer mee aan te kleden. Annabel woont in het zuiden van Frankrijk, in de Provence. Daar wordt de ontwerpster geïnspireerd door de natuur en kleurrijke markten. Annabels creaties worden dan ook gemaakt in Frankrijk, in kleine werkplaatsen in Marseille of in professionele werkplaatsen voor mensen met een handicap. Ontdek een hele serie unieke stukken. Welkom in een wereld vol kleuren, magie en passie!