set outils sable-eau pour tout-petits

fantastische zand-en modderset voor kleuters*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24739

HABA - Sun Bistro (25)

Beleef uren water- en strandpret met deze leuke zand- en modderset! De set bestaat uit een gieter met stempel onderaan, die spannende sporen in...

7,95 €

Add to my wishlist

Beleef uren water- en strandpret met deze leuke zand- en modderset! De set bestaat uit een gieter met stempel onderaan, die spannende sporen in het zand achterlaat en een schep/hark. Een onmisbaar accessoire voor geraffineerde experimenten met zand en water! Met handig handvat zodat ook kindjes vanaf 18 maanden kunnen gieten. Materiaal: PP-kunststof.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1814.210.90.1
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301442

Collectie HABA - Sun Bistro
Inspiratie en thema's