hochet 'arc-en-ciel magique'

fantatstisch grijpspeeltje 'regenboogtoverij'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25346

Het 'regenboogtoverij' grijpspeeltje van HABA prikkelt de zintuigen van de allerkleinsten. De unieke vorm en de rammelende knikkers stimuleren de...

11,95 €

Add to my wishlist

Het 'regenboogtoverij' grijpspeeltje van HABA prikkelt de zintuigen van de allerkleinsten. De unieke vorm en de rammelende knikkers stimuleren de fijne motoriek en het gehoor. Ideaal voor het eerste grijpen! Geschikt vanaf 6 maanden. Materiaal: kunststof.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
61100.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.