coussin 'hibou' 60x60cm

fascinerend sierkussen 'intense owl'

Staat: Nieuw product

By nord

KZ21500

By nord laat zich inspireren door de ruwe maar wondermooie Scandinavische fauna en flora. Dit prachtige uil kussen is dan ook een absolute...

107,00 €

74,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

By nord laat zich inspireren door de ruwe maar wondermooie Scandinavische fauna en flora. Dit prachtige uil kussen is dan ook een absolute eyecatcher en hebbeding voor elk interieur. Wie ontsnapt er aan de intense blik van de stoere vogel? Je kan gewoon blijven kijken in deze sprekende ogen!

Respect voor het milieu is het stokpaardje van het Deens interieurmerk. By nord gebruikt enkel 100% organische materialen en gaat prat op een gewetensvolle productie.
Materiaal: 100% katoen. Afmetingen: 60x60 cm. Binnenkussen bijgeleverd.

KleurMeerkleurig
Vormvierkant
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
606000.35
Eenvoud, functionaliteit en een bekwame productie: dat zijn de stokpaardjes van het wereldwijd befaamd Deens design. En bij het Kopenhaagse interieurmerk by nord is dat niet anders. Sinds 2008 produceren ze met volle overgave tijdloze home accessoires van de hoogste kwaliteit. De ruwe maar wondermooie Scandinavische natuur is hun grootste inspiratiebron. Maar hun liefde voor Moeder Natuur gaat verder dan dat. Organische materialen en een gewetensvolle productie liggen aan de basis van dit knap staaltje Deens design. Duurzame en unieke design producten met respect voor het milieu die schoonheid en functionaliteit combineren. Zeggen dat dat geweldig is, is een open deur intrappen.