Fascinerende pastelkleurige mobiel

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT086

Deze PlanToys mobiel, met prachtige pastelkleurige schijfjes, pakt meteen de aandacht van je baby en stimuleert hem deze te volgen terwijl ze rond elkaar dansen.

Hang deze hippe mobiel vanaf de geboorte boven het wiegje of park van je kleintje en laat hem kijken hoe de vormen bewegen, draaien en elkaar kruisen, De schijfjes werken ook super rustgevend, dus grote kans dat je kindje er heerlijk bij in slaap valt.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5249

SamenstellingenHout
CollectieBaby basics
TypeMobielen
Leeftijdvanaf de geboorte

Deze prachtige mobiel van PlanToys is er om boven de wieg van je allerkleinste schat te hangen. De 3 fijne staven met daaraan pastelkleurige schijfjes uit duurzaam en stevig rubberhout zullen uw baby's aandacht moeiteloos kunnen vangen en vasthouden.

Uit de PlanLifestyle collectie van PlanToys, vol stijlvolle pastelkleurtjes, die gelanceerd werd in de herfst.

Afmeting: 29,4 x 35 cm
Geschikt vanaf 0 jaar
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.36
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.