fascinerende terra kids microscoop

fascinerende terra kids microscoop

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14093

Terra Kids collectie by Haba (42)

Ontdek de wereld van dichtbij met deze geweldige microscoop set. De microscoop heeft een vergroting van maar liefst 30x waardoor je zelfs de...

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Ontdek de wereld van dichtbij met deze geweldige microscoop set. De microscoop heeft een vergroting van maar liefst 30x waardoor je zelfs de haartjes op een vlieg kan zien. Als het daglicht niet toereikend is, kan gewoon het groene batterijvak worden uitgeklapt, zodat een led gaat branden. Neem staaltjes voor verder onderzoek en vergelijk ze met de bijgeleverde micropreparaten. Start een heuse zoektocht naar spannende dingen om te bekijken.
Afmetingen: Microscoop 14 cm groot.
Inhoud: Tas inclusief pincet, drie objectdragers, afdekfolie, vier preparaatdozen, 1 micropreparaat "Sprinkhaan", 1 micropreparaat "Textiel ". Batterijen (2 x 1,5 V AA) niet inbegrepen.
Materiaal: Microscoopbehuizing van kunststof, tas van neopreen met aluminium karabijnhaak. Microscoop 14 cm groot.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20300.30.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :1903

Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en thema's