Fascinerende Zig & Go dominoset - 48 stuks

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ416

Laat je mond open vallen door deze adembenemende Zig & Go dominoset. Geweldig om je kind kennis te leren maken met STEM concepten zoals zwaartekracht, momentum, krachten en hoe die een kettingreactie veroorzaken. Door kritisch te denken kun je erachter komen hoe je de grootste kettingreactie kunt veroorzaken.

49,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05644

CollectieConstruction
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

De ronduit unieke Zig & Go dominoset met 48 stukken is een kettingreactiespel waarmee je de zwaartekracht en je bouwkunsten test. Dit heerlijk geschenk maakt deel uit van een hippe collectie van Djeco. Actie-reactie constructies staan hierin centraal. 

In de doos zitten houten stuks, 4 metalen knikkers en een bel om je eigen circuits te maken, er zit ook een instructieblad bij met 3 voorbeeld circuits maar het wordt natuurlijk pas echt leuk als je je eigen constructies gaat bouwen!

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Afmetingen verpakking: 32,5 x 24,5 x 5,5 cm

Ontwerp van Jean-René Ménard

De Djeco's Zig & Go collectie is enorm leerrijk voor kinderen hun creativiteit en logisch denken. Zowel behendigheid en concentratie, als fantasie zijn key. De magie van de actie-reactie constructie verloopt eerst traag, maar accelereert naar het einde toe. Soms zelfs met een muzikale toon. Leer de fysische eigenschappen van de kettingreactie kennen. Leer hoe snelheden en gewicht, bepalend zijn voor de afstanden tussen de objecten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!