Feestelijk hobbyboek - It's my party!

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ24615

Feestjes hoeven echt geen voorgekauwde kost te zijn. Astrid-Fia De Craecker maakt er een erezaak van om van elk feestje een uniek festijn te...

24,99 €

7,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Feestjes hoeven echt geen voorgekauwde kost te zijn. Astrid-Fia De Craecker maakt er een erezaak van om van elk feestje een uniek festijn te maken, waarbij echt álles klopt.
Astrid-Fia weet met weinig materiaal de mooiste feestitems te creëren en dit telkens in een welgekozen thema.
Grappige uitnodigingen voor een eerste verjaardagsfeestje, hoedjes in Alice-in-Wonderlandstijl, vegan cakejes voor een vikingfeest, een goodie bag met verzorgingsproducten voor een meidenavond tot een romantische taart voor een trouwfeestje...Dit alles met een minimum aan materiaal en heel veel creativiteit en originaliteit.

It's my party! is een geweldig boek voor wie zijn gasten echt wil verrassen!Met acht volledig uitgewerkte themafeesten, van exotisch ijsjesfeest tot een tête-à-tête brunch. Voor jongens en meisjes van alle leeftijden.

Auteur: Astrid-Fia De Craecker
ISBN: 9789401419918
Aantal pagina's: 154

Hieronder alvast een leuke sneak peak!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2024.500.52
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.