Melamine bord Swirl green

Feestelijk melamine bord Swirl green

Staat: Nieuw product

Rice

RI112

Let's summer met RICE (98)

We are in love! Laat je niet vangen, deze borden lijken van aardewerk maar zijn het niet. De keramieke look en felle kleurtjes maken elke tafel feestelijk.

Uit de Swirl-serie van Rice en verkrijgbaar in 3 verschillende tinten.

13,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MESPL-SWIG

SamenstellingenMelamine
TypeBorden
KleurGroen

Melamine bord Swirl Green uit de zomercollectie van het Deense Rice. Dit heerlijk melamine bord met zijn keramiek look en diep groene swirl-print zal zeker opvallen op de picknick-, feest- of eettafel. Dit eetbord is net zo veelzijdig en duurzaam als klassieke melamine borden. Check zeker de bijpassende kommen en bekers met dezelfde print in onze shop.

Afmetingen: ∅ 23 cm - 3 cm hoog

Materiaal: gemaakt uit melamine (voedselveilig, BPA & flafaten-vrij)

Gebruiksadvies: mag niet in de microgolfoven, wel in de afwasmachine

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
233230.3
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories