NULL

feestelijk prentenboek 'Ootje het bruidsmuisje'

Staat: Nieuw product

Clavis

KZ24837

De muizen in de bloemenwei zijn in rep en roer. Vandaag trouwen Flore en Bastiaan.

Ootje is vroeg opgestaan. Hij bekijkt zichzelf trots....

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De muizen in de bloemenwei zijn in rep en roer. Vandaag trouwen Flore en Bastiaan.

Ootje is vroeg opgestaan. Hij bekijkt zichzelf trots. Wat heeft hij een mooi pak aan, een echt bruiloftskostuum. Ootje is een van de muisjes die les krijgt van Bastiaan. Hij heeft een wel heel bijzondere taak op het bruiloftsfeest. Als straks Flore en Bastiaan allebei ‘ja, ik wil’ tegen elkaar hebben gezegd, mag hij samen met Aafje de trouwringen aangeven. Die ringen liggen op een kussentje en hij mag ze niet laten vallen. Daarom is Ootje een ietsjepietsje zenuwachtig als hij op weg gaat naar het feest op de open plek in de bloemenwei.

Een grappig en aandoenlijk verhaal over een muizenbruiloft en alles wat er bij zo’n mooi feest komt kijken. Dankzij de sfeervolle illustraties wordt dit boek een echt feest Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Auteur: Elly van der Linden
Illustrator: Greet Bosschaert
ISBN: 9789044823653

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurElly van der Linden
IllustratorGreet Bosschaert
Genreprentenboek
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.62700.35
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen. Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld. Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind. Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.