Feestelijke confetti in een doosje

Staat: Nieuw product

ENGEL.

Kerstmis - ENGEL. (9)

Met de grote confetti van ENGEL. kan je strooien, maar ook slingers maken, tafels en muren versieren of je kan een brief opvrolijken door een...

4,95 €

3,96 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 14.03

TypeConfetti
KleurMeerkleurig
Met de grote confetti van ENGEL. kan je strooien, maar ook slingers maken, tafels en muren versieren of je kan een brief opvrolijken door een handje vol confetti in de enveloppe te stoppen. Je komt vanzelf op ideeën als je het kleine ronde doosje openmaakt. Zo niet, laat je dan inspireren door de tips op het bijgesloten kaartje.

Materiaal: 20 gr. confetti
Aluminium doosje met glazen dekseltje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7.52.57.50.35
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Kerstmis - ENGEL.
Inspiratie en stories