Feestelijke Cupcakeset

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR009

Meri Meri: Kerst (56)

De feestdagen zijn dagen van samen zijn. En samen met je kindje(s) bakken is altijd leuk, voor hen en voor jou.

Deze supertoffe kerstige cupcakeset helpt je in de juiste sfeer te komen! En maakt je cupcakes onweerstaanbaar.

13,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 45-2951

CollectieKerstmis
TypeCupcake sets
KleurMeerkleurig

Tijd om te bakken! Deze extra feestelijke cupcake kit van Meri Meri, bevat kleurrijke papiertjes met leuke patronen voor lekkere cupcakes in te maken en 4 verschillende versieringen voor op je cake'jes in prachtig papier en met goudfolie afgewerkt.

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond naar alle feestartikelen om deze kerst nog gezelliger te maken!

Elke doos bevat 24 cupcakehoudertjes en 24 ornamenten om je cupcakes te versieren in verschillende stijlen.

Afmetingen van de doos: 16,2 x 14 x 8,6 cm
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.080.170.16
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories