Feestelijke Fairy slinger

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR074

Is iedereen uitgenodigd voor het feestje? Vergeet dan deze feetjes niet!

De feeën slinger uit papier van Meri Meri is een echt kunstwerk vol kleurrijke, gouden en glinsterende details. ideaal om het feestje compleet te maken en te voorzien van een magisch sfeertje.

18,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 169903

SamenstellingenPapier
CollectieFairies
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Als jouw kleine huisgenoten zot zijn van sprookje en feeën dan zullen ze zeker houden van deze wondermooie Fairy-feestslinger van Meri Meri. Deze dubbele slinger komt met een boodschap in blinkende letters: 'I believe in fairies' aan een fluo roos koordje en komt verpakt in een doos met 2 feetjes, 16 kleurrijke bloemen met goudfolie details en 4 fonkelende woorden bevestigd aan 2 kleurrijke koordjes van 2,4 meter.

Afmetingen doos: 28,5 cm x 15 x 3,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.290.040.14
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...