Gouden sparkler - Tree

Feestelijke gouden sparkler - Tree

Staat: Nieuw product

Rice

RI090

Add some loving sparkle ... aan je dessert, cake, taart of kerststronk ... of ga je liever voor een feestelijk kerstontbijt. Deze sparkler zorgt altijd en meteen voor de juiste sfeer!

4,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CDSPA-TREGOL

SamenstellingenMetaal
TypeSparkler
KleurGoud

Uit de feestcollectie van Rice: Gouden sparkler in de vorm van een boom. Laat elk dessert, maaltijd, feestje schitteren!

Afmetingen: 5 x 18 cm

Gewoon leven, plezier hebben ... en genieten ! Bij Rice uit Denemarken draait het allemaal om voluit te leven en te genieten van alledaagse dingen. Hun design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
61190.01
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.