Feestelijke kerstsok - Winterland Christmas Stocking

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Deze feestelijke kerstsok is door zijn minimalistische ontwerp van lijnen en stippen een prachtige toevoeging aan elk kerstinterieur. De sok is...

30,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 24194

TypeOpbergmanden
KleurMeerkleurig
Deze feestelijke kerstsok is door zijn minimalistische ontwerp van lijnen en stippen een prachtige toevoeging aan elk kerstinterieur. De sok is in drie prachtige varianten te verkrijgen: grijs, roze en zwart.

Vul de sok met cadeautjes of andere verwennerij en hang de sok aan het bed of de open haard om je huis helemaal klaar te maken voor kerstmis.

Materiaal: 100% katoen
Afmetingen: 35x50 cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
355000.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.