affiche festive 'Mr. Cat' en édition limitée

feestelijke limited edition poster 'Mr. Cat'

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ27454

Speciaal voor haar tiende verjaardag zet Ferm Living Mr. Cat in een feestelijke outfit! Deze limited edition poster in A3-formaat brengt instant...

20,00 €

14,00 €

Add to my wishlist

Speciaal voor haar tiende verjaardag zet Ferm Living Mr. Cat in een feestelijke outfit! Deze limited edition poster in A3-formaat brengt instant happiness in elke hoekje van het huis! Ontworpen door de getalenteerde illustratrice Ingela P Arrhenius.
Afmetingen: 29.7x42 cm. Materiaal: gerecycleerd papier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
29.74200.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.