Feestelijke prentenboek - Spinnie schittert

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16156

Spinnie is jarig. 'Je mag zelf een cadeau kiezen,' zegt mama. Spinnie denkt diep na. Dan weet ze het: een feestje met al haar vrienden. 'Goed idee,' lacht mama, 'ga je vriendjes maar vragen.' Spinnie zet haar kroon op en gaat op stap. Ze nodigt Ezel, Kikker, Vogel en Egel uit. Maar elk dier heeft een excuus om niet te komen. Ook Meisje komt niet. Boos gooit Spinnie haar kroon in het water...

14,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurMoniek Vermeulen
IllustratorNicole Montagne
GenrePrentenboek
ThemaJarig zijn

Het feestelijke prentenboek Spinnie schittert is een vlot verhaal over jarig zijn en een feestje geven. Een feestelijk prentenboek met spannende illustraties. Geschikt vanaf 3 jaar.

Auteur: Frank Pollet - Moniek Vermeulen Met illustraties van Nicole Montagne
ISBN 9789058387370

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.