Feestelijke regenboog bordjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR106

Alles voor een regenboog feestje (69)

De Meri Meri regenboog bestaat uit vijf prachtige pastelkleurtjes en brengt net als echte regenbogen een instant glimlach op je gezicht.

Het unieke zit hem in de vorm van deze fijne set van 12 kartonnen bordjes en de fijne, zomerse kleurtjes.

6,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 168031

CollectieRainbows
TypeBorden
KleurMeerkleurig

Stijlvolle set feestbordjes in de vorm van een kleurrijke regenboog van Meri Meri, deze set van 12 kartonnen bordjes in felle kleurtjes zorgt voor een instant magisch feestje voor groot en klein.

Helemaal verkocht voor een stralend Regenboog-thema? Kijk dan zeker ook naar de servetten, koffertjes en strijkapplicatie van Meri Meri in dezelfde kleurrijke print uit onze collectie.

Afmetingen: 25,5 x 18 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.180.260.020.18
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een regenboog feestje
Inspiratie en stories