gele loopfiets botsauto

Fel gele loopfiets botsauto

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO014

Deze gele botsauto is echt onweerstaanbaar. Door zijn klein formaat passen zelfs de kleinste chauffeurs er makkelijk op en hij rijdt soepel dus gaat sturen ook makkelijk. Dit unisex model kan zowel voor jongens als voor meisjes en de gele vlag maakt het geheel compleet, rijden maar!

159,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Gele loopfiet/botsauto van Moulin Roty, ideaal formaat en makkelijk wendbaar, op wieltjes. Ook verkrijgbaar in het groen.

Afmetingen: 45 x 23 x 21 cm

Materiaal: hout, mousse en kunstleer

Leeftijd: vanaf 12 maanden - niet geschikt voor kinderen ouder dan 3 jaar - maximum gewicht 25kg

Moulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.250.470.32.92
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!

product referentie :720111