jeu de construction magnétique Alphabuild

Felgekleurde magnetische bouwset - Alphabuild

Staat: Nieuw product

Kid O

KZ29685

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen,...

54,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5010454

Leeftijdvanaf 3 jaar
Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen, waardoor ze hun aangeboren genialiteit laten zien en hun verbeelding de vrij loop kunnen laten.

Met deze bouwset wordt er gewerkt aan de vindingrijkheid van jouw kleuter. Met de felgekleurde magnetische blokken kunnen letters van het alfabet gemaakt worden en verschillende vormen die jouw kleuter zelf kan bedenken!

Kid O neemt speelplezier en veiligheid heel serieus, en laat al het speelgoed testen door onafhankelijke laboratoria, conform Amerikaanse en Europese veiligheidsrichtlijnen. Alle producten zijn vrij van PVC, BPA, lood en ftalaten.

Geschikt voor slimmerds vanaf 3 jaar.

Kid O - Alphabuild from Kid O Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O. Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!