set de 3 boules nid d'abeilles 'spring'

Felle set van 3 honycombs met lentekleuren

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ20669

De nostalgie van de prachtige honeycombs (honingraad) maakt ieder mens gelukkig. De retro ballen zijn terug van weggeweest en mogen weer kleur...

13,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

De nostalgie van de prachtige honeycombs (honingraad) maakt ieder mens gelukkig. De retro ballen zijn terug van weggeweest en mogen weer kleur geven aan ieder huis, feest, kinderkamer of huwelijk! De set van de 3 decoratieve ballen wordt plat geleverd en ze kunnen eenvoudig worden uitgevouwen en opgehangen. Bovendien zijn ze geschikt voor hergebruik.

De honeycombs zijn gemaakt van een mooi, ambachtelijk vloeipapier. Ze kunnen een echte traditie worden in elk huishouden! Ook leuk in combinatie met Pom´s van ENGEL. Diameter van de 3 honeycombs: 10, 15 en 20 cm.

TypeHoneycombs
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!

product referentie :10.04