trophée robuste en plâtre (L)

ferm dierenhoofd voor aan de muur (L)

Staat: Nieuw product

Nordal

Het dierenhoofd van Nordal is erg leuk als originele muurdecoratie. In de inkomhal, woonkamer of leeshoek - het robuuste hoofd past overal....

105,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Het dierenhoofd van Nordal is erg leuk als originele muurdecoratie. In de inkomhal, woonkamer of leeshoek - het robuuste hoofd past overal. Kortom: een musthave interieur object waarmee je het ongerepte karakter van de wildernis in de kamer brengt. Keuze tussen een neushoorn of nijlpaard. Ook in een andere maat in onze Nordal assortiment opgenomen. Materiaal: gips.

Afmetingen:
Neushoorn: 46x31x33 cm
Nijlpaard: 43x31x27 cm


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0004.11
Nordal is een Deens familiebedrijf, waarbij de sleutelwoorden ‘spannend’ en ‘functioneel’ design voor het huis zijn. In het Nordal team zitten een heleboel ontwerpers met een niet aflatende gevoel voor stijl en ervaren inkopers die elke keer opnieuw zorgen voor een spannende Nordal collectie. Nordal begon met oude, shabby chique meubels uit India, maar sindsdien is er veel veranderd. Het oude meubilair is vervangen door nieuwe, kwaliteitsvolle ontwerpen in een designer jasje. Bij Nordal, wordt er een erg groot deel van de producten zelf ontworpen en daarna vervaardigd in het Verre Oosten in goed omstandigheden. Dit alles geeft ons een unieke collectie met de beste mix van uitgebreide kennis én gevoel voor design.

product referentie :9583