ferme handpop 'leeuw'

ferme handpop 'leeuw' *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30807

Poppenkast spelen met HABA (30)

Deze knuffelige handpop wordt snel de lievelingsvriend van jouw kleine spruit. Ideaal voor de eerste rollenspellen en kleine toneelstukjes. Deze...

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302524

Leeftijdvanaf 18 maanden
Deze knuffelige handpop wordt snel de lievelingsvriend van jouw kleine spruit. Ideaal voor de eerste rollenspellen en kleine toneelstukjes. Deze stoer leeuw heeft belletjes in zijn poten en knisperfolie in zijn muil en staart. Breid gauw je handpoppencollectie uit met andere (dieren)vrienden die opgenomen zijn in het assortiment!

Afmetingen: 21x27cm.
Geschikt voor kids vanaf 1,5 jaar.
Materiaal: polyester.
Wasinstructies: 30°C mild.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.56250.096
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en stories