Ferme Ruimtevaart papieren borden (large)

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR109

Alles voor een astronauten feestje (29)

Vlieg je eerst naar de maan en dan naar de blauwe planeet of cirkeltjes rond die oranje planeet met zilveren ring...?

Deze Meri Meri-set van 8 papieren borden met ruimte-print is ideaal voor kleine, wannabe astronauten met veel te veel fantasie ... en ze maken je feestje helemaal compleet.

6,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 169822

CollectieTo the moon
TypeBorden
KleurZwart

Maak een onvergetelijke impact op je party-crew met deze wondermooie ruimte-thema set papieren borden, versierd met een print vol planeten en sterren in de mooiste kleuren en met een glossy afwerking. In elk pak zitten 8 borden met fluo-kleurtjes en details in zilverfolie.

Ga je voor een stoer Astronaut-thema? Kijk dan zeker ook naar de bekers, bordjes, cake-toppers, tijdelijke tattoos en andere items van Meri Meri in dezelfde stoere ruimte-print in onze collectie.

Afmetingen: 22,5 x 24 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

 

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.230.230.020.14
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een astronauten feestje
Inspiratie en stories