lunettes de soleil 'Sky' fashion (4-7a)

Ferme Sky zonnebril (4-7j.)

Staat: Nieuw product

Real Kids shades

Niet elk kind wil een zonnebril met een hoofdband. De Sky zonnebril van RKS is heeft een stoer montuur en kan zowel voor jongens als...

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Niet elk kind wil een zonnebril met een hoofdband. De Sky zonnebril van RKS is heeft een stoer montuur en kan zowel voor jongens als meisjes van 4-7 jaar. De zonnebril is met het Flex Fit montuur lekker comfortabel en flexibel en de bril biedt maximale bescherming.
Met stootvaste lens van polycarbonaat en 100% UVA/UVB bescherming (UV400). De bril is leuk verpakt in een transparante opberghoes met karabijnhaak. Ook verkrijgbaar in andere maten! Kies uit 4 hippe kleurtjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Wanneer kinderen worden blootgesteld aan de zon, smeren hun ouders ze van kop tot teen in met zonnebrandcrème om hen te beschermen tegen schadelijke UV stralen. Hoewel ook de ogen worden blootgesteld aan deze schadelijke stralen, wordt een zonnebril voor kinderen meestal vergeten. Ogen zijn een kostbaar bezit. Bescherm ze daarom goed met een veilige bril van MFS eyewear.De zonnebrillen van MFS Eyewear bieden een grondige bescherming tegen de zon. Het zijn geen speelgoedzonnebrillen! Anders dan normale baby- en kinderzonnebrillen bieden ze 100% UV bescherming (zowel UVA als UVB).