Thousand fietshelm Chapter - Supermoon White - MIPS

Witte MIPS helm met rosé vizor en multifunctioneel lampje

Staat: Nieuw product

Thousand

Ga voor kwaliteit, perfecte bescherming én een perfect fit! De Chapter helm voor hippe fietsers of steppers is duidelijk ontworpen met oog voor detail op alle vlak.

De MIPS fietshelm in wit met vizor in rosé gold is er voor modieuse mama's, oma's, ... die nog een duwtje in de rug nodig hadden om elk ritje veiliger te maken, zodat je altijd vooruit blijft gaan, in stijl!

155,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TH-7050301404

CollectieChapter
TypeFietshelmen

Fietshelm Chapter Supermoon White MIPS van THOUSAND doet alle twijfels of het al dan niet dragen van een helm verdwijnen als sneeuw voor de zon en zal snel deel uit maken van je dagelijkse rij-uniform. De helm is afgewerkt met een handige magnetische sluiting en nylon straps. Inclusief magnetisch achterlicht en vizor.

MIPS
Deze witte helm is afgewerkt met de geïntegreerde MIPS-technologie: een extra laag bescherming voor je hersenen en hoofd dat meebeweegt en een nog beter bescherming biedt.

MAGNETISCH LAMPJE VOOR MEERVOUDIG GEBRUIK
Rij vlot van dag naar nacht met een meegeleverd 30 lumen achterlicht dat magnetisch kan worden bevestigd aan de helm of via multi-use adapter rechtstreeks om je fiets.

PREMIUM VIZOR
Geen zon in je ogen, vergroot je gezichtsveld dankzij het meegelverde vizor. Extra vizors apart verkrijgbaar zodat je van look kan wisselen naar gelang je mood.

GEHEIM POPLOCK
De handigste en veiligste manier om je helm achter te laten. Achter het logomerk zit een verborgen gat om je U-slot of kettingslot door te steken. Perfect om je helm veilig aan je fiets vast te maken en gerust te achter te laten.

PERFECTE VENTILATIE
8 strategisch geplaatste ventilatieopeningen vangen de luchtstroom actief op en leiden die door de koelkanalen aan de binnenkant - ontwikkeld om je koel te houden tijdens je lange ritten.

 

Maten: Small: hoofdomtrek 54-57 cm/360 gram, Medium: hoofdomtrek van 57-59 cm/370 gram, Large: hoofomtrek 59-62 cm/410 gram

Meet je hoofdomtrek net boven de wenkbrauwen met een lintmeter of een telefoonoplader en meetlat. Zo kan je makkelijk jouw maat bepalen, zit je net tussen 2 maten kies dan de kleinste maat. Het dail fit systeem zorgt ervoor dat je jouw helm met één draai nog beter laat passen op jouw hoofd.

_

THOUSAND brengt ons designer fietsaccessoires met oog voor detail en details in vegan leder. Nadat de oprichtster een vriend verloor in een fataal fietsongeluk besloot ze helmen en accessoire te ontwerpen die je wél wil dragen. Het doel is om minstens 1000 levens te redden en elk ritje - op je fiets, electrische step, longbroad, skateboard, rollerskates, ... - leuker te maken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Voordat Gloria Hwang in 2015 met  THOUSAND begon, droeg ze nooit een helm tijdens het fietsen. Ze waren te groot, te onhandig en zagen er te futuristisch uit. Maar toen ze een vriend verloor bij een fataal fietsongeluk, wou ze dit veranderen. besloot ze haar steentje bij te dragen en mensen ervan te overtuigen een helm te dragen . In plaats van genoegen te nemen met de 'lelijke' helmen op de markt, ontwierp ze een eigen helm. Ze richtte THOUSAND op met als doel minstens 1.000 levens te helpen redden. "We hebben ons bedrijf 'THOUSAND' genoemd met als doel om 1000 levens te helpen redden door helmen te maken die mensen ook echt willen dragen." - GLORIA HWANG, founder van dit hip helmenmerk. THOUSAND wil graag zijn steentje bijdragen aan verkeersveiligheid en meer mensen helpen om te kiezen voor veiligheid. Elke helm die verkocht wordt betekent een andere rijder die ervoor kiest om veilig te zijn door een helm te dragen.  Dit hip helmenmerk maakt deel uit van 1% For The Planet waarbij ze 1% van hun jaarlijkse omzet doneren aan milieubewuste organisaties en daarnaast meten ze hun CO2-uitstoot om dit te compenseren en zo een positieve impact te hebben op de planeet.