Fijn badspeeltje - Badwalvis Benny

Staat: Nieuw product

Haba

HAB126

Maak kennis met Benny de Badwalvis. Liefst ligt hij de hele dag te dobberen en te spelen in de badkuip. Badtijd was nog nooit zo plezant !

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302672

TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Benny de Badwalvis is een geweldig leuk badspeeltje. Hij drijft op het wateroppervlak en heeft leuk akoestisch effect. Binnenin zitten namelijk ratelende kunststof knikkertjes. Maak tijdens het baden er een spannend spelletje van: dompel de walvis onder om hem met water op te vullen. Als hij weer opduikt, loopt het water via zijn muil naar buiten.

Geschikt vanaf 1,5 jaar. Materiaal: kunststof. Formaat: 7 x 9 x 13 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
117160.054
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!