Fijn kijk- en zoekboek - mijn wereld in het klein

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN024

Vanuit vogelperspectief zien we verschillende taferelen, van een leuke kermis tot een zonnig strand. Vlieg mee en kijk goed want op elke pagina wordt een vraag gesteld die het kijken nog leuker maakt.

17,99 €

9,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401450782

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurJasper Léonard
GenreZoekboeken

Fotografisch kijk- en zoekboek vol speelse opdrachten: kijk mee door de ogen van de fotograaf en ontdek de wereld in het klein. Met leuke en herkenbare thema's zoals dieren, het strand, feesten en nog veel meer...

Auteur: Jasper Léonard
Aantal pagina's: 80
Afmetingen: 26 x 20 x 2 cm
Verschijningsdatum: 07/02/2018
Uitgeverij: Lannoo

Leeftijd: voor iedereen vanaf 4 jaar

Uitgeverij Lannoo is de grootste onafhankelijke uitgeverij in België. Hun publicaties zijn toonaangevend in de Lage Landen en ze hebben boeken van elke soort - van fictie tot non-fictie - voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen.  Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.20.250.49
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.