magneetspel 'Telprettrein'

Fijn magneetspel - Telprettrein

Staat: Nieuw product

Haba

HAB212

Tuut, tuut! Hier komt de Telprettrein! In de locomotief en wagons is er telkens plaats voor een aantal knikkers. Met de magneetpen kan je de gekleurde knikkers uit hun parkeerplaats halen en over de trein verdelen.

Naast spelen leren je kleintjes ook met dit magneetspel al spelend tellen van 1 tot 5.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303417

TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Haba magneetspel Telprettrein brengt heel wat schuifplezier met magneetpen en gekleurde knikkeren. Ideaal speelgoed om de fijne motoriek en concentratie wat te oefenen, te leren tellen maar vooral lekker mee te spelen.

Afmetingen: 23 x 23 cm
Materiaal: triplex-lindehout, metaal & kunststof
Vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.20.20.002
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.