T-shirt in bio katoen met lama print

Fijn T-shirt in bio katoen met lama print

Staat: Nieuw product

Pigeon

De Lama komt uit Zuid-Amerika, deze t-shirt uit het iets minder warme Engeland.

Hippe t-shirt uit fris en ademend bio-katoen bedrukt met gekke lama. De ideale compagnon om deze zomer weer allerlei avonturen te beleven.

17,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : OFK-PRISHIRTS18LLAMA7-8y

TypeT-shirts
PrintsLama

Zomers t-shirt uit bio-katoen van Pigeon, met gekke lama op.

Materiaal: organisch katoen, met GOTS-label

Met een voorliefde voor mooie ontwerpen, stoffen en een mooie wereld maakt Pigeon Organics, uit het Engelse Oxford, prachtige collecties voor kleine mensjes. Zo hebben ze echte klassiekers en hippe seizoenscollecties en willen daarmee niet de wereld maar wel jouw hart veroveren. Kortom een mooi merkje, op een mooie manier gemaakt, allemaal uit biologisch materialen en GOTS gecertificeerd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes… felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.