verkleedsetje Vlinder

Fijn verkleedsetje - Vlinder

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR122

Sla je vleugels uit en geniet van elke dag met deze prachtige verkleedset van Meri Meri.

Deze prachtige set is handgemaakt en afgewerkt met prachtige kleurrijke accenten. Een topper voor kleine schattige vlinders in spe.

35,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Beautiful Butterfly is een heerlijke, met de hand gemaakte, verkleedset van Meri Meri. In de set zit prachtig paar magische vleugels met geborduurde neon garen en gouden schouderriempjes + een schitterende hoofdband met speelse fluo pompoms. Verpakt in een handig, katoenen tasje. Super leuk om cadeau te doen en te krijgen!

Afmetingen set: 24 x 30,5 x 6,5 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.


KleurMeerkleurig
PersonageDier
CollectieFairies
TypeVerkleedsets
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.310.240.070.2
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...

product referentie :161443