Fijn zoekboek - Een heel jaar Spiekpietjes

Fijn zoekboek - Een heel jaar Spiekpietjes

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA004

Spiekpietjes (11)

In november en december hebben de Spiekpietjes het erg druk. Maar wat doen ze de rest van het jaar? Ze gaan net zoals wij op vakantie, op zeilkamp, plukken mandarijntjes ... en nog veel meer!

Een vrolijk inkijkje in het drukke leven van de Spiekpietjes.

15,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Een vrolijk verhaal vol Spiekpietjes, elke maand van het jaar. In dit boek zitten meer dan honderd  Spiekpietjes verstopt! Kun jij ze allemaal vinden?

Voor vrienden van de Sint vanaf 4 jaar.

Uitgever: Clavis
Tekst en illustraties: Thais Vanderheyden
Afwerking: met harde kaft
Publicatiedatum: 15/09/2014

Formaat: 333 x 241 x 11 mm


Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurThaïs Vanderheyden
IllustratorThaïs Vanderheyden
Genreprentenboek
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.340.010.240.2
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen. Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld. Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind. Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.

product referentie :9789044823486

Collectie Spiekpietjes
Inspiratie en stories