Fijne drinkfles Zoo - kameleon

Fijne drinkfles Zoo - kameleon

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ18280/n

Deze kameleon past zich perfect aan en vertoeft graag in boekentassen, op school, de turn- of sportles. Waar je kleintje ook heen gaat, deze Skip*Hop drinkfles is altijd daar voor een slokje groot of klein.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252335

Geniet van je drankje met de handige Zoo drinkbeker met gekke kameleon van Skip*Hop. Deze transparante drinkbeker heeft een flexibel rietje, groen deksel dat je kan openklappen en een klein riempje met velcro om hem vast te houden of ergens aan vast te maken. 

Mag in de vaatwasser en komt met een reserve ritje. Ook verkrijgbaar in de andere leuke Zoo karakters.

Materiaal: BPA-vrije kunststof

Inhoud: 350 ml

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Jasper V.
  •  de 19/12/2019
Makkelijk voor kindjes
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!