Fijne geschenkset rompertje en slab - Sneeuwpanter

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

Het sneeuwluipaard is een geweldige katachtige die in de bergen van Centraal-Azië woont en die het moeilijk heeft met overleven. Daarom een uitermate geweldig dier om te leren kennen en te appreciëren ... op deze prachtige geschenkset met body en slab !

35,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

CollectiePolar World
TypeGeschenksets
KleurBlauw
DiertjesSneeuwpanter

'Bio is beautiful': het franse merk Coq en Pâte staat voor originaliteit en respect voor de natuur. En Mibo uit het Engelse Brighton ontwerpt kleurrijke wilde dieren in geometrische vormen. De samenwerking tussen beiden resulteerde in een bonte collectie accessoires voor kleine en grote kinderen.

Deze wondermooie geschenkset die bestaat uit een ultrazacht rompertje met lange mouwen en een schattige slab is het ideale cadeau bij een geboorte. De diertjes van Mibo staan haast te springen om vriendjes te worden met de kersverse spruit. Super leuk om te geven maar ook om te krijgen. Komt in een wondermooie geschenkdoos.

Materiaal: 100% biologische katoen. Wasbaar op 30°. Verkrijgbaar in 2 maatjes: 6 maanden en 12 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Hun prachtige collectie zal, net als het onze, ook jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, zakdoekjes,…