Fijne Patisserie set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT125

Wie wil er een taartje? Wie wil er een taartje? Of liever een lekker koekje?

Het zit allemaal in deze mooie patisserie set van Plan Toys, gemaakt uit ecologisch hout maar voor kindjes is het net echt, ze kunnen ermee spelen, de cake'jes opdienen, verkopen in hun winkeltje ... dit is echt een fijne set om het rollenspel te bevorderen.
 

30,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3489

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuke, houten patisserie set van Plan Toys, deze set bestaat uit een cakestand met 2 verdiepingen, 1 driehoekige boterham, 1 Swiss roll, 1 chocolade cake'je, 2 taartjes, 2 cupcakes. Voor echte speelvogels!

Leeftijd: voor kindjes vanaf 3 jaar

Afmetingen: 15,7 x 15,7 x 18,9 cm

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.67
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.