Fijne Patisserie set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT125

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (23)

Wie wil er een taartje? Wie wil er een taartje? Of liever een lekker koekje?

Het zit allemaal in deze mooie patisserie set van Plan Toys, gemaakt uit ecologisch hout maar voor kindjes is het net echt, ze kunnen ermee spelen, de cake'jes opdienen, verkopen in hun winkeltje ... dit is echt een fijne set om het rollenspel te bevorderen.
 

28,29 €

16,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3489

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
Leeftijdvanaf 3 jaar
STOP/FINISTOP

Leuke, houten patisserie set van Plan Toys, deze set bestaat uit een cakestand met 2 verdiepingen, 1 driehoekige boterham, 1 Swiss roll, 1 chocolade cake'je, 2 taartjes, 2 cupcakes. Voor echte speelvogels!

Leeftijd: voor kindjes vanaf 3 jaar

Afmetingen: 15,7 x 15,7 x 18,9 cm

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.67
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories