Fijne Piepende Bal

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT113

Eerste speelgoed van Plan Toys (38)

Laat de bal aan het rollen gaan en je kleintje kruipt er haastig achteraan. Duw op de knopjes en hij maakt ook nog eens een gek piepend geluid om hun aandacht te vangen.

Duurzaam speelgoed voor elke kleine kapoen!

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5261

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeHouten babyspeelgoed*
Leeftijdvanaf 6 maanden

Ronde piepende bal uit hout om de fijne motoriek te stimuleren en lekker mee te spelen. Dit fijn speeltje komt uit de PlanLifestyle collectie van PlanToys, vol stijlvolle pastelkleurtjes, die voor het eerst gelanceerd werd in de herfst en telkens groter wordt.

Leeftijd: + 6 maanden

Afmetingen: 6 x 6 x 7,4 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.12
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories