Fijne set - Geo Rijgkralen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT116

Mooie, duurzame set rijgkralen, van Plan Toys, in zachte pastelkleurtjes om de mooiste armbanden en kettingen mee te maken.

Perfect om de fijne motoriek bij te schaven en gewoon leuk samen bezig te zijn. Geschikt voor kleine juweelontwerpers vanaf 2 jaar.

18,59 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5381

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 2 jaar

Deze fijne set Geo Rijgkralen van Plan Toys zet kinderen aan om hun fijne motoriek spelenderwijs bij te schaven.  In de set zitten 15 klralen in 3 verschillende, geometrische vormen en 2 touwtjes om ze aan te rijgen. Kinderen kunnen zelf eindeloos veel creaties maken aan de hand van hun fantasie of de handleiding

Leeftijd: + 2 jaar

Afmetingen: 3,5 x 3,5 x 3,5 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout en touw

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval rubberhout, dat is hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.31
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.