Fijne set van 6 melamine lange lepels - sunny

Staat: Nieuw product

Rice

RI043

Let's summer met RICE (76)

Instant vrolijk, dat wordt je als je kijkt naar deze magnifieke lange lepel set van het Deense merkje Rice. Zes prachtige kleuren en ideaal om ... een fruitpapje in stijl te eten of heb je meer zin in een coupe'ke ijs?

Kijk ook naar de rest van het color-blocked servies van Rice. Stuk voor stuk kleurtjes om op te eten (figuurlijk dan)

10,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MESPO-6LSUNXC

SamenstellingenMelamine
TypeLepels

Rice staat bekend voor zijn kleurrijk servies en bestek uit melamine. Deze knappe Rice-set Sunny bevat 6 melamine lepels in evenveel bijpassende tinten.
Met deze lepels breng je kleur aan tafel! Erg leuk voor thuis, maar ook super handig om mee te nemen om onderweg een fruitpapje te geven of te gaan picknicken.

Afmetingen: 19 cm lang

Materiaal: gemaakt uit melamine

Gebruiksadvies: vaatwasmachinebestendig, niet geschikt voor de magnetron.
Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar.

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.040.040.190.05
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories